Ostale obavijesti

Ostale obavijesti
REGISTRACIJSKI DESK

Registracijski desk će početi s radom pola sata prije početka predavanja i završiti pola sata nakon završetka predavanja.

SLUŽBENI JEZICI

Službeni jezik Konferencije je hrvatski. Simultano prevođenje nije osigurano.

PISMO POZIVA

Za dobivanje poziva Organizacijskog odbora za sudjelovanje na Konferenciji, molimo uputiti zahtjev Kongresnoj agenciji na goran.grbic@btravel.pro. Možete ga koristiti za dobivanje vize i za pravdanje puta kod poslodavca.

SLUŽBENE OZNAKE

Svi registrirani sudionici s plaćenom kotizacijom dobit će službene konferencijske oznake (ID kartice) koje su obvezni nositi na svim mjestima stručnog i društvenog programa Konferencije.

KONFERENCIJA IZLOŽBA

Za vrijeme trajanja Konferencije organizirat će se izložba medicinske opreme i proizvoda. Za sve informacije te cijene sudjelovanja na izložbi i oglašavanja u Konačnom programu, molimo kontaktirati Kongresnu agenciju.

OSIGURANJE

Organizator ne može prihvatiti odgovornost za nesreće ili štetu učinjenu sudionicima ili osobama u pratnji prije, za vrijeme ili nakon Konferencije. Sudionici se pozivaju da sami organiziraju svoje putovanje i zdravstveno osiguranje. Nakon registracije za Konferenciju, sudionik prihvaća ovu odredbu.

MOBITELI

Sudionici se mole da isključe svoje mobitele u prostorijama u kojima se održavaju predavanja.

INTERNET

Internet usluge će biti dostupne svim sudionicima tijekom Konferencije.

VREDNOVANJE I POTVRDA O SUDJELOVANJU

Sudjelovanje liječnika na Konferenciji vrednovat će se sukladno Pravilniku o trajnom usavršavanju Hrvatske liječničke komore. Potvrde o sudjelovanju će biti izdane svim sudionicima Konferencije. Sudjelovanje medicinskih sestara na Konferenciji vrednovat će se sukladno Pravilniku o trajnom usavršavanju Hrvatske komore medicinskih sestara.